Ajánlatainkból
TDM Travel
Benelux varázslat
Hollandia / Körutazás Hollandiában / Körutazás Hollandiában
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
kétágyas
Időtartam:
6 éj
Utazás azonosító:
153104
Időpont
Szobatípus
Ár
2019-08-18
kétágyas
164.900 Ft/fő
Foglalás
2019-08-18
egyágyas
209.900 Ft/fő
Foglalás


PLAKÁT LETÖLTÉS ITT 

1. nap:Budapest-Regensburg
Délután városnézés Regensburgban, ahol több mint 1500 műemlékvédelem alatt álló épület található, ezek közül 984 képezi az „Óváros a Stadtamhof negyeddel“ együttest, mely a Világörökség része. Városnézésünk után folytatjuk utunkat a szállásra.

2. nap:Luxemburg-Brüsszel
Városnézés Luxemburgban, majd továbbutazás Brüsszelbe, ahol autóbuszos és gyalogos városnézésünk során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit. Séta az óvárosban (Fő tér, Városháza, Manneken Pis, Székesegyház stb.) majd fotózás a város jelképénél, az Atomiummál. Este a szállás elfoglalása.

3.nap:Antwerpen-Gent-Brugge
Belgium legszebb városait keressük fel. A gyémánt fővárosában a gyönyörű Grote Markt, a Miasszonyunk Katedrális (Rubens freskók) , a Városháza és a céh házak lesznek a legfontosabb látnivalók. A tornyok és csipkés flandriai házak városa, Gent következik. Városnézés a gyönyörű központban, majd továbbutazás Brugge-be. Flandria gyöngyszemének óvárosa 2000 óta az UNESCO Világörökség része. Sétánkat a bájos középkori központban kezdjük, beleértve a díszes épületeket, a Place du Bourg-ban található Szent Vér bazilikát, a Beguine-kolostort, a gótikus városháza és a főtér ikonikus harangtornyát. Programunk nem lehet teljes egy izgalmas csatornahajózás nélkül,, majd szabadidőben nézelődhetünk a finom csipkealkotásokat vagy belga csokoládét árusító üzletekben. Visszautazás a szállásra.

4.nap:Rotterdam-Delft-Hága
Első megállónk Rotterdam, a hollandok büszkesége, ahol Európa legnagyobb és a világ egyik legnagyobb kikötője található. Belvárosi séta, majd a holland parlament székhelye a következő állomás. Hágai városnézés a legfontosabb nevezetességekkel. Délután a kék porcelánról is híres, Delft csatornákkal tagolt, tipikus kisvárosába érkezünk. Belvárosi séta (Piactér, Városháza, Újtemplom- holland királyi család temetkezési helye, Öreg templom a ferde harangtornyával), majd rövid szabadidő után utazás az Amszterdam közeli szállásra.

5.nap:Amszterdam-Zaanse Schans-Marken-Volendam
Amszterdami városnézés, majd látogatás egy gyémántcsiszoló műhelyben. Délután szabadidő Amszterdamban vagy fakultatív kirándulás. Vár a szélmalmok ikonikus városa, Zaandijk. Zaanse Schans szabadtéri múzeumában festett faházak, 5 ma is működő szélmalom, sajt és fapapucs készítő műhelyek fogadnak. Marken élő múzeum faluja következik színes házaival. Hollandia egyik legbájosabb településén megnézzük az autentikus faházakat, majd hajóra szállunk és Volandamba, a népviseletéről és a halászairól híres kisvárosba látogatunk. (Ár: 30EUR/fő) 

6.nap:Rothenburg ob der Tauber
Mai egy meseváros, fagerendás színes házak, tornyok, bástyák varázslatos világa vár ránk. Az óváros ősrégi házai, meghitt terei, zegzugos utcáin sétálva úgy érezhetjük mintha csak egy színház valószerűtlenül szép díszletei közé csöppentünk volna. Megnézzük a világhírű Karácsonyi üzlet, majd utazás a szállásra.

7.nap:Nürnberg-Budapest
Városnézés Nürnbergben, mely egykor császári és birodalmi város volt, és a középkorban a birodalom ékszerdobozaként emlegettek. Séta az óvárosban, hazautazás. 

Utazás: autóbusszal Elhelyezés: *** szálloda Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 164.900,- Ft/fő  Félpanzió: 48.000,- Ft/fő   
Egyágyas felár: 45.000,- Ft/fő   

Biztosítás: 4.950,- Ft/fő Sztornó biztosítás: 1,5%

Delft templom  4 EUR
Rijks múzeum (fak.) 19  EUR
Amszterdam Királyi Palota (fak.)10 EUR 
Sétahajózás 15.50 EUR
Keukenhof 16 EUR
Brugge templom 2 EUR
Brugge hajókázás 8 EUR
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő !

Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik - videó vagy DVD, büfé. Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz TÉRKÉP

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli Pu. Koronaőr köz: 06:00
Tatabánya - M1-es autópálya, 61-es km, Centrum-Vértesszőlősi lehajtó, agip benzinkút: 06:40
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arabona pihenőhely, OMV benzinkút: 07:30
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenőhely, MOL-Marché benzinkút: 07:50


További érintett desztinációk: Hollandia - Körutazás Hollandiában - Körutazás Hollandiában » Belgium - Brugges - » Belgium - Brüsszel - » Luxemburg - Luxemburg - » - Amszterdam -

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás


Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a TdM Travel Tours Kft. utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az utazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült. A TdM Travel Tours Kft. által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag. Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a TdM Travel Tours Kft. felelős. Ezen kívül a TdM Travel Tours Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa. Az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet szerinti legfontosabb jogokról bővebb információt ITT talál. A TdM Travel Tours Kft. a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe (1139 Budapest, Váci út 99. Tel: +36 1 460 1400, Email: info@colonnade.hu ) révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelemről. További információk: Általános Szerződési Feltételek


További információk foglalás előtt


Felszállási lehetőségek, Vidéki transzferek:

Autóbuszaink Budapestről a Déli Pályaudvartól indulnak. Vidéki felszállási lehetőségekről információ az egyes program leírások után. Transzfer információ:ITT


Ülőhelyek:

Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk. Az üléshelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik! Az autóbuszon a helyeket a befizetések sorrendjében értékesítjük, az első soroktól hátrafelé. Utas kérést természetesen a rendelkezésre álló szabad helyek alapján minden esetben igyekszünk teljesíteni. Az autóbuszok mérete 49+2 fős, 51+2 fős, 53 vagy 57+2 fős, a csoport létszáma alapján került beállításra, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. (Az üléshely és az autóbusz típusváltás jogát fenntartjuk!) Az ülésrend az utazás teljes időtartama alatt érvényben marad és az üléshelyet az indulás előtt kiküldésre kerülő utas programon is szerepeltetjük. Az utolsó sor férőhelyeire árkedvezmény nincs. (Repülős utazások esetében nincs mód az ülőhelyek előzetes kiválasztására.)


Útlemondási biztosítás:

A részvételi díjak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást, melynek megkötése minden programunk esetében kötelező. (Részvételi díj 1,5%-a.) A sztornó biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. Amennyiben az Ügyfél saját vagy vele együtt utazó utastársa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket önrész levonásával az utasnak megtéríti.) A Colonnade Biztosítóval kötött útlemondási biztosítás alapján az utazásképtelenséget minden esetben írásban kell bejelenteni. Az elbírálás a biztosító társaság szabályzata szerint történik, 20% önrész levonásával. Az útlemondási biztosításra vonatkozó feltételeinket tartalmazó szerződést, szórólapot kérje irodánkban. Fontos: a sztornó biztosítás már megkezdett utazás esetében nem nyújt fedezetet! Válassza a biztonságot és kössön kombinált biztosítási csomagot, mely sztornó biztosítás és baleset- betegség-poggyász biztosítás megvásárlásával utazásképtelenség esetén 100% pénz visszatérítést garantál Önnek a biztosító szabályzata alapján. Útlemondás esetén lehetőség szerint azonnal, legfeljebb 2 munkanapon belül kell írásban értesíteni az irodát. Késedelem esetén a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító minden esetben a kiállított orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.


Baleset- betegség- poggyász biztosítás:

A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazások esetében az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megkötése. Baleset-betegség- poggyász biztosítás ára 565,-Ft/fő/nap. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeknél a szervezett utazásoknál irodánk a Colonnade Classic alapcsomagját köti meg Utasai részére, de amennyiben Ügyfelünk magasabb biztosítási szolgáltatást kíván igénybe venni, abban az esetben lehetőség van a Colonnade Premium és Privileg módozat megkötésére is csoportos díjtétellel. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Amennyiben bankkártyákhoz kapcsolódó biztosításunk van, minden esetben tájékozódjunk körültekintően kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához.


További kérdés esetén várjuk hívását a 06 30 331 3359-es telefonszámon!


Az oldalunkon található kalkuláció tájékoztató jellegű, így az online fizetés megkezdése előtt munkatársunk ellenőrzi, szükség esetén javítja a kalkulációt.

A kártyás fizetéshez egy egyedi linket küldünk Önnek az ajánlatkéréskor megadott email címére, mely 48 óráig érvényes. Az itt kiküldött linken átnézheti a kalkuláció helyességét, kinyomtathatja azt, és ekkor kezdheti meg az online fizetést is.

Szeretne élni a lehetőséggel?